fbpx Skip to main content

Concept en ontwerp

Ecovery beschikt over een ontwerpteam die tracht we de verbeelding te prikkelen en avontuur aan te moedigen. Of je nu een thematisch concept in gedachten hebt of liever onze creativiteit de vrije loop laat, wij zijn er om ambitieuze projecten tot leven te brengen.

Onze ontwerpers en tekenaars werken nauw samen met de constructieploeg om ervoor te zorgen dat elk project niet alleen creatief, maar ook veilig en realistisch is. We hebben ervaring om openbare speeltoestellen en constructies te ontwerpen en te maken.

Of het nu gaat om het ontwerpen en invullen van een volledige speelomgeving, de inplanting van een terrein of individuele buitenconstructies, ons doel is altijd hetzelfde: het stimuleren van de verbeelding en het creëren van unieke ervaringen met een sterkte connectie rondom natuur. Samen met ons team kunnen we niet alleen de constructies ontwerpen, maar ook het hele terrein vormgeven, waardoor een naadloze integratie van onze creaties in de buitenwereld ontstaat.

Kortom, bij ons draait alles om creativiteit en avontuur in de buitenlucht. Laten we samen bouwen aan een wereld van speelplezier en verwondering onder de open hemel!