fbpx Skip to main content

Diclaimer

 

Algemeen

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Motion Planet bvba en de geleverde diensten van Motion Planet bvba.

Motion Planet bvba behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Motion Planet bvba besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Motion Planet bvba is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze Motion Planet bvba geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Motion Planet bvba een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Ecovery. Zonder schriftelijke toestemming van Ecovery is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopieëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Motion Planet bvba aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.