fbpx Skip to main content

Materiaal

We streven ernaar om infoborden te creëren die niet alleen informatief en visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bestand zijn tegen de elementen. Daarom kiezen we zorgvuldig onze materialen, met een focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Onze infoborden worden vervaardigd met geschikte materialen voor buitenomgevingen, zoals hoogwaardig hoge druk laminaat of gecoate dibond. Deze materialen bieden uitstekende duurzaamheid, zijn bestand tegen weersinvloeden en UV-straling, en behouden hun schoonheid jarenlang. Dit betekent dat uw infoborden er niet alleen geweldig uitzien op de dag van installatie, maar ook in de toekomst.

Grafisch Ontwerp

We hebben een grafische vormgever in huis, waardoor we volledige controle hebben over het ontwerp, illustraties en alle prepress-werkzaamheden. Ons team beschikt daarnaast ook over diepgaande kennis op het gebied van natuur en we hebben de vaardigheden om uw boodschap helder en effectief over te brengen. Onze in-house expertise stelt ons daarom in staat om niet alleen prachtige borden te produceren, maar ook om voor de benodigde content te zorgen.

U bent verzekerd van infoborden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook inhoudelijk waardevol. We begrijpen dat de juiste informatie cruciaal is, en we kunnen deze informatie met precisie en stijl presenteren.

Illustraties

We hebben een getalenteerde illustrator in huis, klaar om uw infoborden naar een hoger niveau te tillen. We begrijpen dat beelden vaak meer zeggen dan woorden, en daarom streven we ernaar om uw verhaal te versterken met aantrekkelijke illustraties.

Onze in-house illustrator beschikt over de expertise en de artistieke visie om complexe concepten om te zetten in heldere, boeiende afbeeldingen. Of u nu op zoek bent naar informatieve diagrammen, levendige natuurscènes, of aantrekkelijke illustraties om uw boodschap te ondersteunen, onze illustrator staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Onze standaard infoborden

We hebben enkele standaard-modellen. Deze kunnen voorzien worden van zowel dibond als het duurzame HPL.

Inspiratie

Enkele voorbeelden van onze natuurlijke infoborden. Deze hebben verschillende toepassingen, zowel binnen een educatieve speelomgeving of een puur informatieve uitvoering. Afhankelijk van de toepassing bieden wij het gepaste materiaal aan.