fbpx Skip to main content

Natuurlijke speeltuinen

We verenigen graag onze interne kennis en creativiteit om unieke natuureducatieve speeltoestellen te creëren. Ons team van experts begrijpt de natuur en educatieve behoeften van kinderen, waardoor we informatieve en boeiende speelomgevingen kunnen ontwerpen. Wat ons onderscheidt, is onze creativiteit: we zijn gepassioneerd over het bouwen van aangepaste, betoverende constructies die de verbeelding prikkelen.

Constructies

Ecovery is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van constructies voor natuur- en recreatiegebieden. Of het nu gaat om vlonderpaden, panoramische uitkijktorens, of andere op maat gemaakte projecten, wij hebben de kennis en ervaring om uw visie werkelijkheid te maken, van het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering.

Ons team van experts begrijpt de unieke behoeften van natuur- en recreatiegebieden. We combineren onze diepgaande kennis met creativiteit om innovatieve en functionele constructies te creëren die naadloos integreren in de omgeving. Of u nu een pad wilt creëren dat de natuurlijke schoonheid van een gebied benadrukt of een opvallende uitkijktoren wilt bouwen om bezoekers een adembenemend uitzicht te bieden, wij zijn uw betrouwbare partner.

Infoborden en ontwerp

Dat natuur en recreatie hand in hand kunnen gaan bewijzen de speeltoestellen van Ecovery. Zowel speeltuinen met louter spelwaarde als speeltoestellen met een bijkomende educatieve waarde worden door Ecovery ontworpen en vervaardigd.

Parkmeubilair

Ecovery is sterk in het vervaardigen van duurzame buitenelementen. Natuurlijke picknickbanken op maat, boomstamzitbanken, houtsculpturen, fietsenrekken en natuurlijke infoborden.