fbpx Skip to main content

Natuureducatie

We verenigen graag onze interne kennis en creativiteit om unieke natuureducatieve speeltoestellen te creëren. Ons team van experts begrijpt de natuur en educatieve behoeften van kinderen, waardoor we informatieve en boeiende speelomgevingen kunnen ontwerpen. Wat ons onderscheidt, is onze creativiteit: we zijn gepassioneerd over het bouwen van aangepaste, betoverende constructies die de verbeelding prikkelen.

Natuurlijke Speeltuinen

Ecovery legt de link tussen natuur en recreatie met onze natuurlijke speeltuinen. Onze speeltuinen zijn ontworpen met het oog op natuureducatie, waardoor kinderen spelenderwijs leren over het belang van duurzaamheid, biodiversiteit en het milieu. Terwijl ze klimmen, glijden en verkennen, maken ze bewust en onbewust kennis met de fauna en flora. Duik in avonturen die net zo leerzaam als leuk zijn en laat de natuurlijke speeltuin de groene basis van een nieuwe generatie worden.

Design

Ecovery beschikt over een ontwerpteam die tracht we de verbeelding te prikkelen en avontuur aan te moedigen. Of je nu een thematisch concept in gedachten hebt of liever onze creativiteit de vrije loop laat, wij zijn er om ambitieuze projecten tot leven te brengen.

Onze ontwerpers en tekenaars werken nauw samen met de constructieploeg om ervoor te zorgen dat elk project niet alleen creatief, maar ook veilig en realistisch is. We hebben ervaring om openbare speeltoestellen en constructies te ontwerpen en te maken.

Of het nu gaat om het ontwerpen en invullen van een volledige speelomgeving, de inplanting van een terrein of individuele buitenconstructies, ons doel is altijd hetzelfde: het stimuleren van de verbeelding en het creëren van unieke ervaringen met een sterkte connectie rondom natuur. Samen met ons team kunnen we niet alleen de constructies ontwerpen, maar ook het hele terrein vormgeven, waardoor een naadloze integratie van onze creaties in de buitenwereld ontstaat.

Build

Bij ons draait alles om het creëren van unieke speelervaringen, rechtstreeks vanuit onze werkplaats naar uw natuurlijke speeltuin. Wij zijn trots op het ambachtelijk vervaardigen van speeltoestellen, waarbij robuust robiniahout een vaak gebruikt materiaal is vanwege zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, maar ook andere houtproducten zijn ons niet vreemd. Onze productie van speeltoestellen stop niet bij hout; we verkennen en integreren ook andere duurzame materialen in onze ontwerpen.

Dit stelt ons in staat om niet alleen de natuurlijke esthetiek te behouden, maar ook om een verscheidenheid aan speelervaringen aan te bieden die zowel veilig als milieuvriendelijk zijn. Elk stuk is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en het stimuleren van de verbeelding van kinderen in harmonie met de natuur. Ontdek hoe onze handgemaakte speeltoestellen de perfecte aanvulling kunnen zijn op elke speelruimte.