fbpx Skip to main content

FAUNA

Uitwerken en plaatsen van specifieke faunaconstructies
voor diverse wilde diersoorten

CONSTRUCT

Constructies voor natuur- en recreatiegebieden voor een unieke ervaring
met een sterkte connectie rondom natuur

WEBSHOP

Natuur en beleving

Het beschermen en creeëren van extra kansen voor diverse diersoorten.

Steigers en vlonderpaden

Natuurlijke steigers en vlonderpaden in natuurgebieden zijn stuk voor stuk zaken die kaderen binnen uw vergroeningsproject en het terrein verfraaien.

Graafwerken

Aanleg van natuurgebieden verzorgen we met de nodige knowhow. Denk maar aan het uitgraven van een poel, inzaaien van een bloemenweide, aanplanten van bos,… Heeft u vragen inzake aanplanting helpen we u graag verder.

Gespecialiseerde nestconstructies

Faunaconstructies zijn er in vele vormen en maten, een keverbroedstoof is hiervan een goed voorbeeld. Ze worden ontworpen om aan de specifieke vereisten van de verschillende diersoorten te voldoen.

Constructies op paal

Er zijn talloze nestconstructies voor vogels die in de hoogte geplaatst moeten worden, zoals de kunstnesten voor huiszwaluwen. Er kan overigens gekozen worden om in te zetten op één soort of aan de hand van combinatieconstructies op zoveel mogelijk soorten. Hier hebben we enkele standaard combinaties maar we kunnen ook op maat voorzieningen combineren.

Insectenhotels

Naast onze standaard-insectenhotels kan u ook hotels op maat laten maken. In de vorm van logo of tekst kan uw bedrijf of onderneming extra in de kijker staan.

Uitkijkhutten en -torens

Voor grotere constructies zoals steigers, kijkplatformen, kijkhutten, vlonderpaden, boomhutten en dierenhokken kunt u bij Ecovery terecht.

Natuurlijk meubilair, speeltoestellen en infoborden

Meubilair en speeltoestellen met een natuurlijke en duurzame visie vervaardigen we zelf in onze atelier. Ook infoborden van verschillende formaten, van ontwerp tot plaatsing, ligt binnen ons vakgebied.

Diverse nestkasten

Onze specialisatie is inheemse diersoorten voorzien van diverse nestkasten op maat.